Condueix per Vinaròs begut i amb el cep de la policia posat

La policia local ha hagut d'intervindre en dues ocasions

Condueix per Vinaròs begut i amb el cep de la policia posat

Aquest matí la Policia Local de Vinaròs, junt a la Guàrdia Civil, han instruït “diligències judicials al conductor d’un vehicle que circulava sota la influència de begudes alcohòliques i per la seua negativa a sotmetre’s a les proves” d’alcoholèmia, segons apunten des del cos de seguretat vinarossenc. “A més ha causat danys en mobiliari urbà”, diuen.

Unes hores després “hem tornat a intervenir amb la mateixa persona quan tractava de tornar a conduir no estant encara en condicions i amb el cep encara posat en el vehicle”, pel que “haurà de donar-li explicacions al jutge de tot allò ocorregut”, conclouen.

Directe