Els Ports viu un Sant Antoni sense foc ni botargues

Durant el cap de setmana s'ha pogut rememorar la festivitat per les xarxes socials

Aquest cap de setmana molts pobles de la nostra comarca hagueren encetat la roda de Sant Antonis. A les poblacions com Villores o Forcall s’ha fet una crida perquè la gent compartisca imatges per les xarxes socials.

D’altra banda, els xiquets i xiquetes de Forcall aquesta setmana se’ls reparteix el còmic de Sant Antoni que ha editat l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i on la Santantonà de Forcall està molts present, com no podia ser d’altra manera.

Els dolçainers sí van tocar per Sant Antoni a Morella

A Morella aprofitant que diumenge coincidia amb el dia del sant, es va avançar la missa en honor a Sant Antoni a este cap de setmana, ja que en condicions normals, enguany haguera tocat el vinent. Així, els gaiteros de Morella van eixir diumenge abans de missa amb un passacarrer per recordar aquesta festivitat, que enguany no es podrà celebrar com és habitual.

Directe