El Raval o el carrer La Font es converteixen en pistes d’esquí

Javier i Paco ho han plasmat en un vídeo de YouTube

Amb la impossibilitat de desplaçar-se en aquest hivern a estacions d’esquí del Pirineu o de Valdelinares, situades a Catalunya i Aragó, Javier Monforte i Paco Monfort han aprofitat la densa capa de neu existent als carrers de Vilafranca per practicar el seu esport favorit. El Raval o el carrer La Font, situats a la part baixa del casc urbà han servit com a pista improvisada per a aquestos esquiadors habituals i que compten amb una important experiència en lo que a la neu es refereix. I és que Vilafranca ha disposat als darrers dies amb una capa blanca als carrers d’uns 50 centímetres que ha permès veure imatges com les que Javier i Paco han plasmat al seu vídeo que a més, ha estat penjat a Youtube.

La baixada des del Raval fins als Llavadors i la Font del Burros, vista d’una manera poc habitual i amb gran domini dels esquís per part de Javier Monforte i Paco Monfort. A falta d’estacions per esquiar obertes i accessibles pels tancaments perimetrals de les Comunitats Autònomes en aquest hivern, aquestos dos aficionats a l’esquí de Vilafranca s’ho han montat com han pogut sense eixir del poble i sembla que el resultat ha estat molt positiu. Esquí a la porta de casa a Vilafranca amb la borrasca ‘Filomena’.

Directe