Els ventisquers porten de nou la neu a les carreteres

Els bombers han centrat avui els esforços a Ares, Morella. Castellfort o la Tinença de Benifassà

El dispositiu de nevades del Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha estat mobilitzat de nou des de primera hora del matí en el que ja és el sisè dia de treballs front a les conseqüències que ha deixat la borrasca Filomena a les comarques de Castelló.

En la zona de Castellfort, de Morella i de la Tinença de Benifassà el vent ha introduït neu en alguns punts de carretera on s’ha estat actuant durant tot el dia. Però el més complicat sembla estar a la zona de Sant Isidre i del mas de Capdestany, a la CV-15 i a uns 4 o 5 kilòmetres de Vilafranca en direcció a Ares del Maestrat. El vent està omplint la carretera de neu i durant el matí de dimecres s’ha tallat fins i tot aquest vial per les complicacions que presenta.

A causa del vent la neu acumulada es veu retornada a les carreteres, obligant a netejar-les de nou, i aixecant al seu al voltant notables gruixos de neu. Les previsions de l’AEMET indiquen un avís groc per ratxes de vent de fins a 80 km/ h per a la jornada del dijous, la qual cosa apunta al fet que els problemes podrien continuar durant les pròximes hores.

A més, els bombers continuen els treballs d’obertura acessos a masies de l’interior nord de la província.

Directe