Els centres educatius de Morella i Vilafranca reprenen les classes demà

L'empresa Marie Claire també reobri demà, després d'haver tancat per la nevada

L’Escola Infantil, el CEIP Mare de Déu de Vallivana i l’IES Els Ports de Morella han suspès les classes aquest dilluns, pero es reprendran a partir de demà dimarts. Tot i això, demà encara no hi haurà transport escolar ni Escola Matinera, així com l’alumnat ha d’accedir als centres educatius a peu, a causa del gel i les baixes temperatures.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “les baixes temperatures que es preveuen per als pròxims dies posen l’alerta en el gel als carrers, per la qual cosa cal tindre molta precaució”.

L’edil ha explicat que “la brigada municipal continua els treballs de neteja dels carrers amb la col·laboració de les veïnes i veïns, així com s’ha coordinat un servei per a netejar els accessos a masies i explotacions per part del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, ja que les pistes estan cobertes de neu”.

Rhamsés ha afegit que “està previst que demà es recuperen les classes dels centres educatius, així com altres serveis municipals com la recollida d’escombreries i el Centre de Dia adaptarà el seu servei a les necessitats de les persones amb repartiment de menjar a domicili” i ha afegit que “aquest és possible que puga obrir al llarg del matí”.

Cal explicar que Morella continua amb els treballs de neteja dels carrers del nucli urbà de la ciutat, així com s’han iniciat els treballs per a netejar els accessos a masies habitades i explotacions ramaderes a càrrec del Consorci Provincial de Bombers de Castelló. D’aquesta manera, després de la intensa nevada del cap de setmana, les baixes temperatures que anuncien les previsions meteorològiques són la principal alerta a causa del gel que es puga formar. D’aquesta manera, des del consistori es demana molta precaució amb el gel, així com en els possibles despreniments de neu des de les teulades.

A més, el servei municipal de recollida d’escombraries passarà demà per a aquells llocs i establiments en els quals es puga accedir. Així, s’ha demanat als establiments que traguen els residus a les 10.00 hores per a facilitar el treball de recollida i les tasques de neteja.

També el Centre de Dia preveu obrir durant el matí de demà en el cas que ho permeta l’accés als domicilis de les usuàries i usuaris que ho necessiten. Mentre continuarà amb el servei de menjar a domicili. Finalment, al llarg dels pròxims dies es restabliran els diferents serveis i s’obriran els espais municipals.

L’entrada a l’IES Els Ports aquest dilluns

A Vilafranca es reobri l’escola
i la fàbrica de Marie Claire

L’Ajuntament de Vilafranca, per la seua part, informa que “demà dimarts es reprèn l’activitat presencial als nostres centres educatius. L’accés ha de ser a peu, per precaució i no col.lapsar els carrers. Molta precaució amb el gel i els despreniments”. Durant dilluns han roman tancades les aules de l’escola infantil, mentre el col·legi i l’Institut han seguit amb el temari telemàticament.

Per la seua part, l’empresa Marie Claire informa que “demà dimarts l’empresa reaprendrà les seues activitats i tots els treballadors deuen incorporar-se al torn que li corresponga”. Es demana “molta precaució amb el gel i els despreniments”.

Directe