Castelló estudia una línia de subvencions per als municipis afectats per Filomena

Busquen fer front a les despeses causades per la gran nevada

La Diputació de Castelló estudiarà la possibilitat d’obrir una línia d’ajudes als ajuntaments afectats per les nevades d’aquest cap de setmana perquè puguen fer front a les despeses extraordinàries que han suposat per a molts d’ells la contractació de maquinària per a la neteja de carrers. Així ho ha confirmat el president de la institució, José Martí, qui ha destacat que la idea és emular les subvencions que ara fa un any es van convocar amb la mateixa finalitat per a pal·liar els efectes del temporal ‘Glòria’.

“Els ajuntament estan suportant aquests mesos una pressió econòmica més gran del que és habitual pels estralls de la crisi de la Covid, per això és lògic que la Diputació, com a ajuntament d’ajuntaments, siga la primera institució en estendre’ls la mà”.

José Martí ha dit que “els municipis han fent un gran treball al llarg d’aquests dies per a evitar el col·lapse dels carrers per la neu conjuntament amb els operaris de la Diputació i els ho hem de reconèixer”.

Directe