Morella suspèn les classes i tanca els edificis municipals

Es demana precaució davant els despreniments de neu de les teulades

Morella suspèn les classes i tanca els edificis municipals
Operaris municipals obrin pas a la residència

Degut al temporal de neu, que ha deixat gruixos de més de mig metre a la ciutat de Morella, i les previsions de baixes temperatures per a demà dilluns, que poden arribar als -10ºC, l’ajuntament informa que “es suspenen les classes en tots els centres, tant el col·legi de primària, com Institut i també l’Escola Infantil”.

A més, per precaució, “queden tancats els edificis municipals, excepte l’Ajuntament” amb les oficines municipals. “En el cas del Centre de Dia es realitzarà repartiment de menjar a domicili per als usuaris que ho necessiten”.

Es recorda que “l’entrada al Centre de Salut serà per la porta de l’aparcament per evitar el perill de despreniments en la porta principal” i que “front a qualsevol necessitat tenen a la seua disposició el telèfon de l’Ajuntament 964160034-1 i per emergències el 112”.

A més, es demana que “no utilitzem els vehicles si no és estrictament necessari”, alhora que es recorda que cal tindre “precaució amb els despreniments de neu de teulades”, donat que el gruix acumulat a les teulades anirà caient al carrer, “així com amb el gel”, que es formarà per les baixes temperatures que s’esperen per a les properes hores.

L’Ajuntament de Morella, a més, recorda que “també hem de continuar complint les mesures anti-covid”.

Directe