L’N-232, plena de cotxes que van a veure la neu

S'insisteix en que les cues obstaculitzen el treball de les llevaneus

Així està la N-232 a l’altura de Catí, prop del Santuari de Vallivana, ple de cotxes que, tot i les advertències, s’han llençat a la carretera per a pujar a la comarca dels Ports a “veure la neu”.

Des del Gabinet de comunicació d’emergències i seguretat de la Comunitat Valenciana s’insisteix en què “per favor, no és dia per a anar a veure la neu.

Les cues de cotxes obstaculitzen els treballs dels llevaneu i de la resta de serveis d’emergències. Pot haver-hi algú en risc o perill que necessite d’aquests serveis”.

Per la seua part, el diputat de Carreteres de la Diputació de Castelló, Santi Pérez, ha insistit que “ara no és el moment d’eixir a veure la neu, perquè ens enfrontem a un episodi de nevades en cotes inusualment baixes durant tot el dia d’avui i que tindrà continuïtat demà”.

El diputat sosté que “hem de quedar-nos a casa per responsabilitat, perquè no podem afegir noves dificultats a un treball com el dels bombers, que de per si mateix resulta especialment complicat”.

Segons explica Pérez, “agafar el cotxe seria temerari i només contribuiria a col·lapsar les carreteres i generar el caos”.

Aquest fet, el de cotxes col·lapsant la carretera, també ha estat denunciat públicament a les xarxes socials.

Directe