La borrasca Filomena es deixa notar a la costa

Els voltants de Peníscola veuen la neu, però també pateixen inundacions a Benicarló o Vinaròs

Un cotxe afectat per les inundacions a Benicaró

La Policia Local de Benicarló va tindre que tallar dissabte pel matí el camí de la Ratlla del Terme i la carretera de la Mar Xica “a causa de l’entrada d’aigua procedent del temporal marítim”, segons apunten fonts municipals.

A més “el temporal marítim ha complicat la circulació en els vials més propers a la mar. Demà dilluns començaran els treballs de neteja en les zones més afectades” i es demana que “circuleu amb precaució”.

En el cas de Vinaròs, la Policia Local de la localitat informa que, degut al temporal marítim que ha portat la borrasca Filomena i per precaució, s’ha hagut de tallar temporalment la circulació de la carretera de la Costa Sud (Pau Béjar) a l’altura de l’encreuament amb el carrer Juan Ricart Miralles”, pel que “es prega precaució si ha de circular per altres vies costaneres”.

A Peníscola, per la seua part, la Policia Local informava dissabte de l’acumulació d’aigua en varis trams de l’Avinguda Papa Luna a conseqüència del temporal marítim. A més, es tancava al trànsit “la Ratlla del Terme en la seua zona més pròxima al mar”, segons apunten a les xarxes socials.

Foto: Ajuntament de Peníscola

Durant el diumenge, continuaven encara activa la impossibilitat de circular amb vehicles per aquestes dures vies i, des de l’Ajuntament, es demana “precaució i màxima atenció a la senyalització en la via pública”.

Per la seua part, la neu arribava el 9 de gener a Peníscola, concretament la Serra d’Irta al seu camí a Vistahermosa o pel camí que va des de l’ermita de Sant Antoni fins a Santa Magdalena, com recollia l’Ajuntament de la localitat a les xarxes socials amb fotografies fetes per peniscolans.

Directe