El patge reial confirma la programació de la nit de reis

Avui a les 19 hores s'emet el pregó del Gran Chambelán per nord i comarquesnord

El patge reial confirma la programació de la nit de reis

Un patge reial ha confirmat a comarquesnord que aquest any Ses Majestats Melcior, gaspar i Baltasar acudiran a la seua cita a Morella i la comarca dels Ports però d’una manera diferent. Per ajudar-los en la seua tasca alguns menuts de Morella han col·locat pancartes als balcons per donar-los la benvinguda en un any amb actes totalment canviats. Així explicava el Gran Chambelán qui comenta que ha estat molt dificultós poder organitzar l’arribada de tot el sèquit que ja està preparat al campament volant pel dia cinc.

Així, el patge recordava el perquè aquest any no ens podran oferir la cavalcada de tots els anys ni tampoc cap acte públic pel coronavirus.

Gran Chambelán de Ses Majestats els Reis d’Orient

La vesprada del cinc tot i fer els actes generals per Nord televisió, alguns patges sí que repartiran regals als més menuts de cada casa en mà en compte de deixar-los a balcons i terrats com sí que faran per tot arreu.

El gran Chambelán també va confirmar que este any venen molt carregats especialment per tots aquells que han respectat les mesures de seguretat del coronavirus per cuidar-se a ells i a tots els altres.

La programació de reis, després de l’encesa del campament reial d’aquest diumenge, deixa per la vesprada del dia quatre a les set el pregó del gran Chambelán per nord televisió. A més d’un programa especial la nit de reis el dia cinc de gener a partir de les sis i mitja de la vesprada amb l’arribada de Ses Majestats a Morella.

Directe