Morella es desperta l’1 de gener amb la primera nevada de l’any

També és la primera neu de l'hivern que qualla

Morella es desperta l’1 de gener amb la primera nevada de l’any

La ciutat de Morella, i altres indrets de la comarca dels Ports, s’han despertat el matí de l’1 de gener amb les teulades i les muntanyes cobertes de blanc. La neu, que les previsions anunciaven per al dia dels Reixos, s’ha avançat deixant un Cap d’Any blanc inesperat.

Video Thumbnail
L'any arriba amb un poc de neu
La ciutat de Morella, i altres indrets de la comarca dels Ports, s'han despertat el matí de l'1 de gener amb les teulades i les muntanyes cobertes de blanc. La neu, que les previsions anunciaven per al dia dels Reixos, s'ha avançat deixant un Cap d'Any blanc inesperat. La neu, que a penes s'ha engan

La neu, que a penes s’ha enganxat als carrers ni a les carreteres, no ha provocat cap problema viari i sí molta il·lusió entre els veïns. Però sobretot ha sorprès als visitants que han vingut a acomiadar l’any a la comarca dels Ports i que, a falta de grans festes i cotillons, s’han trobat amb aquesta nevada imprevista.

Per la seua part, els bombers del Consorci Provincial de Castelló apunten com “iniciem l’any 2021 activant part del dispositiu de neu” amb “tres unitats de bombers forestals de la Generalitat Valenciana amb equips llevaneus per a les rutes nevades a la zona de Castellfort, Vallibona i La Tinença de Benifassà.

Directe