Demanen voluntaris per seguir buscant al caçador de Catí

La família seguirà buscant-lo cada dia i demanen ajuda a tot aquell que puga col·laborar

Els treballs de cerca del caçador de Catí continuen, però amb un dispositiu més reduït. Ahir l’operatiu entrava en una fase diferent. Dues dotacions de bombers del consorci provincial i una unitat de bombers forestals van treballar tot el dia juntament amb mitjans de la guàrdia civil, sense cap resultat positiu.

Així, d’ara endavant, i en coordinació amb la guàrdia civil, el consorci provincial mobilitzarà puntualment tots els recursos que es consideren necessaris segons cada sol·licitud puntual que requerisca la intervenció de bombers.

Des de la família, mitjançant un comunicat, ha volgut agrair el treball de tots els voluntaris del poble i de municipis veïns, així com dels professionals que han participat durant tots aquests dies en els treballs de recerca de l’home desaparegut.

La família seguirà buscant-lo cada dia i demanen ajuda a tot aquell que puga col·laborar en la cerca. Avui, a les vuit del matí, s’havia convocat una batuda des de la Font vella per començar la cerca.

Directe