Morella acomiadarà l’any 2020 amb les veïnes i veïns des dels balcons

L’Ajuntament de Morella anima a la població a compartir aquest moment des de les seues cases

L’Ajuntament de Morella anima als morellans, morellanes i visitants a eixir al balcó el 31 de desembre a les 00.00 hores per a acomiadar el 2020. Aquesta iniciativa pretén recordar els moments de germanor viscuts durant els mesos de l’Estat d’Alarma i confinament per a iniciar els 2021 i compartir aquesta data tan especial amb les veïnes i veïns des de les seues cases. Així, la ciutat despedirà l’any de manera unida i es garantirà la seguretat i salut de les persones.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “vivim temps difícils i aquesta és una època en què, normalment, ens trobem amb familiars i amistats i en aquesta ocasió no podem ser tants com voldríem”. D’aquesta manera, l’edil ha explicat que “a Morella eixirem la nit de cap d’any a les 00.00 hores als balcons per acomiadar l’any 2020 i donar la benvinguda al 2021 junt amb les nostres veïnes i veïns i amb la germanor que caracteritza a la nostra ciutat i aquesta data assenyalada. Units i unides per un any 2021 d’esperança i il·lusió”. Finalment, Rhamsés ha recordat que “cal seguir les mesures per a garantir la salut i utilitzar la mascareta, respectar els aforaments en reunions socials i familiars, així com complir amb els horaris de circulació”.

L’Ajuntament de Morella insta a la població a seguir les mesures de seguretat enfront de la COVID-19 durant aquestos dies que envolten cap d’any. Cal recordar que actualment està limitada la circulació pel carrer fins a les 23.00 hores, excepte la del 31 de desembre, quan es permet fins a les 00.00 hores. També estan restringides les reunions socials i familiars amb un màxim de sis persones i es recomana no superar els dos grups de convivents. A més, la Comunitat Valenciana està tancada perimetralment i només es permeten desplaçaments adequadament justificats entre comunitats autònomes.

Directe