Forcall suspèn oficialment la Santantonà de 2021

La confraria de la santantonà ha anunciat les tres fotos més destacades de l'any

Alberto Navarro rep el primer premi del concurs de fotografia

Forcall és el següent municipi que se suma a la suspensió de la festa de Sant Antoni per al mes de gener del 2021. Així ho ha anunciat l’ajuntament de Forcall juntament amb la confraria de la Santantonà en un comunicat per les xarxes socials. Al mes de juliol, la Confraria de la Santantonà va decidir fer-se càrrec de l’organització de la festa. Tot i això, des de l’organització expliquen que no té cap sentit celebrar festes en mig d’una pandèmia que ens separa de familiars, amistats, veïnes i veïns, ja que la festa de Sant Antoni, és molt participativa i no es pot jugar amb la salut de la gent del poble i de les visitants.

D’aquesta manera, s’ha decidit suspendre tots els actes, com són el maio, la pastà de la rotlleta i el Sant Antoni. Des de l’ajuntament de Forcall i la Confraria segueixen sumant idees, esforços i treball per donar suport a la festa, i esperen que ben prompte puguen tornar a alçar el maio a la plaça de Forcall.

A més, aprofitant que aquest cap de setmana haguera tingut lloc l’acte de buscar el maio, la confraria de la santantonà de Forcall, ha anunciat els guanyadors del concurs de fotografia de Sant Antoni 2020. Així, el tercer premi ha estat per a la foto realitzada per Raul Viciano, el segon premi per a David Gil, i el primer premi per a Alberto Navarro.

Directe