El Mucbe tanca l’any d’exposicions amb ‘Umbrales’, de Guillermo D. Celaya

L’exposició es pot visitar fins al 17 de gener

El Mucbe tanca l’any d’exposicions amb ‘Umbrales’, de Guillermo D. Celaya

El Mucbe posa fi a l’any expositiu amb «Umbrales», la proposta de l’artista Guillermo D. Celaya que recull un conglomerat de 18 d’obres dels últims tres anys, entre les que destaquen les finestres i les escales com a elements principals. Segons el propi artista, «l’exposició és un compendi de la sèrie “Umbrales” que vaig voler fer a propòsit de la recerca personal, tant cap a l’interior com cap a l’exterior».

Per la seua part, el regidor de Cultura, Pedro Manchón s’ha mostrat satisfet per aquesta exposició i ha ressaltat que «és una invitació a mirar allí on no tenim accés i desconeixem».

L’artista Guillermo D. Celaya va estudiar Arquitectura d’Interior a l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics de Getxo, i posteriorment va aprendre tècniques de pintura, dibuix i gravat, que li van servir per a realitzar diverses exposicions, tant individuals com col·lectives.

Més tard va combinar aquesta activitat amb la d’il·lustrador, documentalista i dissenyador gràfic en diverses editorials del sector de l’ensenyança, al mateix temps que imparteix classes de dibuix i pintura en els mateixos llocs on va ser alumne. Posteriorment, va obrir el seu propi estudi de pintura a Madrid.

L’exposició es pot visitar fins al 17 de gener.

Directe