La Policia Local deté una persona per conducció temerària amb un vehicle robat

L'home no té permís de conduir i ofereix resistència a l'autoritat

La matinada del 27 al 28 de desembre, la Policia Local de Benicarló ha detingut un home per delictes “contra la seguretat vial, conducció temerària i negativa a realitzar-se les proves de detecció d’alcohol i drogues reglamentàriament establertes. També se li imputen delictes de desobediència i resistència a agents de l’autoritat, robatori i conducció sense permís”.

Els fets s’han produït a la zona centre de Benicarló, quan els agents que realitzaven el servei de vigilància han detectat un vehicle que, en adonar-se de la presència policial, ha accelerat bruscament i ha començat a cometre infraccions.

Una vegada interceptat el vehicle i identificat el conductor, els agents decideixen “sotmetre’l a les proves per a la detecció d’alcohol i drogues, però el conductor ofereix resistència i escapa del control, tot i que és capturat ràpidament”. Posteriorment, una vegada realitzades les gestions sobre la identitat del conductor i del vehicle, es confirma que “la persona no té permís de conduir i que existeix una denúncia per robatori del vehicle que conduïa”.

Per tot això, els agents procedeixen a la detenció de l’individu i s’instrueixen les corresponents diligències i es passa a disposició judicial.

Directe