És temps de Nadal

Procurarem que el somriure no s'apague ni tan sols quan el cor plore en enyorar aquells que no estan

https://vimeo.com/494409821

Altre any toca a la seua fi. Enguany ha sigut un d’eixos que s’ha fet llarg. Bona part de les bones intencions que vam pensar en començar-lo no les hem pogut acabat de complir, però ens tornarem a marcar el repte per al vinent, perquè segur que ha de ser millor; tot anirà bé. No estalviarem alegria per acomiadar-lo, ni ens reprimirem en repartir bons desitjos entre el veïnat, i procurarem que el somriure no s’apague ni tan sols quan el cor plore en enyorar aquells que no poden acompanyar-mos, per què estan lluny o per què ja no estan.

I deixarem que la màgia del Nadal ens torne a transportar de nou a la nostra infantesa, revivint aquells moments quan tot era possible, on tot era veritat. Sí, aquell temps on la capacitat de sorprendre’ns en qualsevol menut descobriment feia que cada dia fos especial, i els especials extraordinaris. I entre pilota i pilota, un breu pensament: que ràpid passa el temps… l’haurem d’aprofitar.

És temps de Nadal. El dia comença a créixer, hi ha més llum. Esperem que prompte tot comence amb eixa renovació que comporta l’any nou. Sols desitjar-vos que eixe caliu que ara trobem, i eixa il·lusió que compartim, no es refrede quan els llums dels arbres s’apaguen i que el sentiment de Nadal s’allargue tot l’any.

Directe