Tres adolescents torturen a un home i ho retransmeten en un directe

Un usuari d'Instagram ha alertat a la Guàrdia Civil del segrest

Tres adolescents han estat detinguts a Benicarló per raptar, lligar de mans i torturar durant hores a un home i retransmetre-ho en un directe a través de la xarxa social d’Instagram. Els adolescents de 16, 17 i 18 anys, que van passar aquest dimarts a disposició judicial i han estat privats de la seva llibertat, seran jutjats per intent d’assassinat i detenció il·legal d’aquest home d’uns 30 anys que ara es troba ingressat a l’Hospital General de Castelló.

La víctima està en estat molt greu, amb forts traumatismes cranioencefàlics, i costelles i vèrtebres trencades. A més, podria perdre una mà com a conseqüència de lesions severes en un braç

Se sospita que agressors i
víctima vivien junts

Segons les primeres investigacions, la víctimes i els seus agressors es coneixien, se sospita que fins i tot poguessin viure junts en l’immoble on van succeir els fets, un domicili okupat de el número 18 del carrer Sant Isidre, a la localitat de Benicarló. La reconstrucció dels fets ha portat els investigadors a pensar que el motiu de la brutal agressió podria ser econòmic, i que la intenció dels joves fora sostreure a la víctima l’efectiu de què disposava al banc.

Per aquest motiu, van segrestar a aquest home a la matinada de diumenge per sotmetre a tortures amb una clau anglesa i una batedora industrial, com mostraven al vídeo de la xarxa social, on apareixien els presumptes autors fora de si amb la víctima lligada de mans, plorant i suplicant que cessessin amb els seus macabres actes.

A les imatges es pot veure com els adolescents consumien algun tipus de droga fumada i mostraven a través del directe d’Instagram totes les agressions. Amenaçaven de mort a l’home segrestat per pederàstia i per haver violat una nena, però no hi ha cap indici que això sigui veritat.

Un espectador de l’directe va ser qui va donar l’avís a la Guàrdia Civil poc després que comencessin amb el directe a la xarxa social, davant la brutal violència que estaven protagonitzant aquests adolescents. Va gravar el vídeo i el va presentar a la caserna, on van començar a buscar l’habitatge fins localitzar a les 16:00 hores de diumenge mateix. Va ser llavors quan els agents van sorprendre els agressors, un d’ells portava la cartilla bancària de la víctima.

Directe