Peníscola reparteix fundes porta màscares al CEIP Jaime Sanz

Els xiquets han aprofitat per depositar les seues cartes per als Reis

Peníscola reparteix fundes porta màscares al CEIP Jaime Sanz

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola s’ha fet lliurament d’un total de 579 porta màscares als alumnes i alumnes del CEIP Jaime Sanz. El repartiment ha tingut lloc en la Bústia Reial situada en la plaça de Santa María per part del responsable de l’àrea, Ramón Simó, que ha aprofitat l’eixida prevista pels alumnes per a depositar les seues cartes per a Ses Majestats els Reis d’Orient.

“És un detall pràctic i conscient, els més xicotets han passat també un any complicat i amb aquest gest volem que tant ells com les seues famílies sàpiguen que estem molt agraïts pel seu esforç i per la seua responsabilitat” ha explicat Simó.

Directe