Diputació homenatja a la gent amb la felicitació de Nadal

Ha estat rodat a Forcall, entre altres municipis de la província

El tradicional vídeo de felicitació de Nadal de la Diputació de Castelló canvia enguany de registre per a homenatjar els serveis públics i els col·lectius de persones que des de l’inici de la pandèmia estan al peu del canó treballant i vetllant per la protecció i la qualitat de vida dels castellonencs i castellonenques.

El fil conductor de l’audiovisual és la interpretació de la nadala ‘Nadal blanc’ per part del jove sopranista de la Vall d’Uixó Rafa Quirant -amb l’acompanyament al piano de Núria Tena-, qui fa un llarg recorregut per diferents indrets de la província -entre ells Forcall– transmetent, a través de la seua poderosa veu un missatge d’agraïment i d’esperança a tota la gent de Castelló. Les imatges han estat filmades a diferents indrets de la província i al Palau Provincial i en ell apareixen representats els sectors de l’educació, l’atenció social, el comerç, els bombers, la policia i la medicina.

El vídeo, que porta el títol de ‘Gràcies, Castelló’, podrà vore’s a partir d’esta nit a les xarxes oficials de la Diputació de Castelló. El president de la institució, José Martí, ha aprofitat el llançament de la felicitació nadalenca per a desitjar, en nom de tota la corporació “unes bones festes i que prompte puguem recuperar les abraçades”. Així mateix, ha demanat “molta responsabilitat i prudència” per a no haver d’afrontar una altra onada més de contagis”.

Directe