Mari Carmen Domínguez guanya el premi Sergio Beser de microrelats de Morella

Abril Prim ha guanyat en la categoria juvenil, Paz López en la infantil i Andreu Giralt en Tuits-relats

L’ajuntament de Morella i Comunicacions dels Ports van entregar ahir els premis del Concurs de microrelats Sergio Beser en un acte celebrat al Teatre Municipal. Així, Mari Carmen Domínguez ha guanyat en la secció d’adults amb Tornaran les falcilles, Abril Prim en la juvenil amb Per saecula saeculorum, Paz López en la infantil amb El temps de tancament, fora de l’avorriment i Andreu Giralt en Tuits-relats amb Queda glaçada…. A més, el jurat ha comptat amb Josep Martí Gómez, Premi Nacional de Periodisme Cultural i nascut a Morella, i amb Fabricio Caivano, un referent quant a la renovació pedagògica, entre altres.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “cada any hi ha més nivell en aquest concurs de microrelats, amb un jurat molt exigent, amb el qual, els i les participants s’han d’esforçar per sorprendre”. L’edil ha aprofitat per a “agrair a Comunicacions dels Ports l’organització d’aquest concurs, el qual es celebra habitualment al mes d’abril i al voltant de Sant Jordi, però aquest any es va canviar a causa de la pandèmia de la COVID-19” així com “agrair també als i les participants els seus relats i donar l’enhorabona a les guanyadores i guanyador”.

Pel que fa a la secció d’adults, el segon premi ha sigut per a Montserrat Gil per Tassa trencada i els tercers per a Marta Pascual amb Pèrdua i Carlos Sangüessa per In memoriam. En la secció juvenil, ha sigut segona Ana María Bordàs per Temps durs i terceres Irene Closas per Un tercer plat agredolç i Júlia Segura amb Per què em deixeu. Finalment, completen els premis de la secció infantil el segon lloc de Julia Macipe amb Vasanistria i els tercers per a Candela Adell amb La meua iaia Trini i Marc Sánchez amb El somni.

Directe