“Estem preparats per a una vacunació ràpida i segura”

Ximo Puig demana a la ciutadania que extremi la prudència

El president de la Generalitat, Ximo Puig ha demanat a la ciutadania que extreme la prudència durant la celebració de les pròximes festes nadalenques i ha assegurat que la Comunitat Valenciana està preparada per a escometre el procés de vacunació contra la COVID-19 de manera “ràpida i segura”.

El president ha realitzat aquestes declaracions durant la seva visita a Xixona, on ha recorregut les instal·lacions de l’empresa Torrons El Llop – 1880, que Posteriorment, Puig també ha realitzat una visita institucional als ajuntaments d’Ibi i Onil, així com al Museu Valencià del Joguet d’Ibi i la Casa de la Nina d’Onil.

Durant la visita, el cap del Consell s’ha referit a la vacunació contra la COVID-19, assegurant que es començarà a vacunar a la població “quan es reben les dosis, la qual cosa es produirà al mateix temps en totes les comunitats autònomes”, i ha mostrat la seva satisfacció respecte de l’anunci, realitzat per la presidenta de la Comissió Europea, d’avançar el començament de la vacunació en tota Europa per als últims dies de desembre.

Ximo Puig és el president de la Generalitat Valenciana

De la mateixa manera, ha lloat a la sanitat pública valenciana perquè “tenim una xarxa molt positiva de salut pública, els professionals sanitaris tenen una gran consciència i comptem amb un equip molt potent, per la qual cosa la vacunació es realitzarà amb totes les garanties”.

Així mateix, Puig ha enviat un missatge de prudència a la ciutadania atès que, segons ha dit, “és fonamental la corresponsabilitat ciutadana, personal de cadascun de nosaltres perquè la nostra prudència pot salvar vides, mentre que la nostra imprudència pot facilitar que altres persones acabin hospitalitzades o fins que puguin morir”.

“Aquest Nadal seran diferents, hem de tenir en compte que l’important és la fraternitat i significa que no podem jugar amb la vida dels altres”, ha afegit el president.

Directe