Peníscola redueix la programació per a sant Antoni Abat

Mantindran la celebració de la missa el dia 17 de gener, així com les activitats al col·legi

La pandèmia ha condicionat l’agenda d’esdeveniments i celebracions en els últims mesos i en previsió que en els pròxims no hi haja canvis substancials pel que respecta a les mesures de seguretat que s’han de complir per a evitar els contagis, les entitats socials i culturals de la població, juntament amb l’Ajuntament, estan reformulant ja les més pròximes cites.

Ha sigut el cas de la celebració de sant Antoni Abat, al gener, per a la qual els representants de l’Associació de Sant Antoni Abat han mantingut una trobada amb l’alcalde, Andrés Martínez, i el regidor de Festes, Ramon Simó, en la qual s’ha acordat cancel·lar les activitats habituals però conservar la celebració litúrgica.

Així, el dia 17 de gener tindrà lloc l’habitual missa amb els majorals i al llarg d’aqueixa setmana tindran lloc les activitats que es desenvolupen en el Centre d’Educació Infantil i Primària de la població amb motiu d’aquest festeig, amb les quals col·labora la Regidoria de Cultura.

Directe