La carta als Reis d’Orient dels xiquets de Benicarló, per correu electrònic i en valencià

Els tres reis tenen adreces de correu pròpies

L’Agència de Promoció del Valencià Aviva Benicarló anima els xiquets i xiquetes de Benicarló a escriure la carta als Reis d’Orient en valencià i, ateses les circumstàncies especials que vivim enguany, proposa enviar la carta per correu electrònic per a assegurar que totes les cartes arriben al seu destinatari.

La carta es podrà descarregar des del web de l’Ajuntament, on també hi ha disponible una versió per a acolorir i una versió en format PDF emplenable. A més, els xiquets i xiquetes podran enviar-la al seu rei preferit. Només caldrà seguir tres passos molt senzills:

1. Descarregar-se la carta
2. Escriure la carta
3. Adjunta-la a un correu electrònic i enviar-lo a:

Melcior > melcior@benicarlo.org
Gaspar > gaspar@benicarlo.org
Baltasar > baltasar@benicarlo.org

A més, durant aquesta setmana, Aviva repartirà cartes als primers cursos de tots els centres educatius de la ciutat per tal que puguen fer arribar els seus desitjos als Reis d’Orient. No obstant això, els xiquets i xiquetes que no hagen pogut recollir la seua carta a escola, en trobaran a l’Oficina de Turisme durant les festes de Nadal.

La regidora de Serveis Lingüístics, Filo Agut, ha explicat que «enguany, per tractar-se d’un any tan diferent, hem pensat que la millor manera de què els xiquets i xiquetes de Benicarló facen arribar la carta als reis siga per correu electrònic». «Hem aconseguit les seues adreces —ha afegit la regidora— i ens han assegurat que contestaran tots i cadascun dels missatges que rebran».

Aquestes iniciatives s’emmarquen dins d’«El Nadal en valencià», una campanya de promoció del valencià destinada a fomentar la il·lusió d’aquestes dates nadalenques al mateix temps que afavorir l’ús del valencià.

Podreu trobar tots els recursos de la campanya (cantar, celebrar, escriure, felicitar, menjar i regalar) en la secció d’Aviva del web municipal.

Directe