Oberta al trànsit l’N-232 del Port de Querol a Morella

Durant el tall s’ha treballat en les voladures del fals túnel i l’inici del viaducte del Pont de la Bota

Oberta al trànsit l’N-232 del Port de Querol a Morella

La carretera N-232 torna a obrir al trànsit després de tres setmanes tancada a causa de diferents treballs en les obres de millora d’aquesta. Cal recordar que la carretera es va tallar al trànsit el passat 16 de novembre per a realitzar diferents actuacions al llarg de tota l’obra entre els quals destaquen les voladures i moviments de terra en la zona del Pont de la Bota per a iniciar les tasques del fals túnel i del viaducte. D’aquesta manera, el tall era necessari per a la seguretat, tant dels treballs com de la circulació.

A més, durant aquestes setmanes s’han construït diferents desviaments de la carretera per a evitar les obres. Aquestos estan situats a les corbes del Port de Querol i a la Torreta i tenen l’objectiu d’evitar més talls de trànsit fins a la finalització de les obres de la carretera. Així, les actuacions més importants d’aquesta obra a partir d’ara seran la construcció del fals túnel i d’un singular viaducte en la zona del Pont de la Bota.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “ja està oberta al trànsit la principal via de comunicació d’aquesta comarca amb tota la província” i ha remarcat que “amb la construcció dels diferents desviaments, no es tornarà a tallar fins al final d’aquesta”.

L’edil ha explicat que “en aquest cas s’havia de parar la circulació a causa dels treballs de voladura molt pròxims a l’actual traçat de la carretera” i ha comentat que “garantir la seguretat en la circulació i en l’obra era prioritari”. Finalment, ha volgut “agrair la coordinació amb l’empresa constructora i el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana per la seua coordinació i col·laboració en les obres de l’N-232, molt importants per a millorar la comunicació d’aquesta zona”.

A més, la línia d’autobús que comunica Morella amb Castelló recupera el seu horari habitual, el qual havia canviat amb motiu del tall per les obres a la carretera. Així, L’eixida de Castelló serà a les 10.15 hores al matí i a les 15.30 hores a la vesprada, mentre que l’eixida des de Morella serà a les 08.00 hores al matí i a les 13.30 hores a la vesprada. Aquestos horaris són de dilluns a divendres a partir del 7 de desembre.

Directe