La plaça de Santa Maria es convertirà en Mercat Nadalenc aquest pont

Obriran les casetes el dissabte per oferir productes de tota mena en un enclavament singular

Peníscola comptarà amb un Mercat Nadalenc durant els dies festius del pont de desembre. L’àrea de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Peníscola ha programat, un any més, aquesta tradicional cita comercial que romandrà oberta des del 5 fins al 8 de desembre. Les parades instal·lades en la plaça de Santa Maria obriran les casetes el dissabte per oferir productes de tota mena en un enclavament singular, als peus del nucli antic.

L’horari de les parades nadalenques serà de 10.30h a 14.30h i de 16.30h a 20.30h. Els visitants al mercat trobaran productes d’artesania, joguets, decoració, alimentació, moda o accessoris, tot això en un marc incomparable. Un total de 14 establiments locals participaran en aquesta edició, en un any en què s’ha reforçat tant la decoració nadalenca en la plaça com les mesures de seguretat.

Mesures front a
la pandèmia

El control d’aforament, la distància entre casetes i l’acompliment de les normes de seguretat en el recinte seran a càrrec de dues persones contractades per l’Ajuntament de Peníscola a través del Pla d’Ocupació Social ECOVID amb la col·laboració del servei GVA LABORA.

Directe