La Policia Local deté un home per delictes d’amenaces, desobediència i resistència greu

I per negar-se a fer-se les proves d’alcoholèmia

Els agents de la Policia Local de Benicarló van detindre el passat dissabte un home involucrat en un accident entre dos vehicles a l’avinguda de Magallanes per delictes d’amenaces, desobediència i resistència greu als agents de l’autoritat. A més, també se li imputen delictes per danys i per negar-se a fer-se les proves d’alcoholèmia reglamentàriament establertes.

Els agents que van acudir al lloc de l’accident, després de l’avís de la central de la Policia Local, van detectar que un dels conductors implicats presentava un estat d’alteració considerable i a l’hora de sotmetre’l a les proves d’alcoholèmia amb l’etilòmetre evidencial, l’home va reaccionar violentament colpejant la lluna del darrere del seu propi vehicle. Fruit del colp, la lluna es va trencar i l’home va resultar ferit en una de les mans.

La primera prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,74 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire espirat i quan se li anava a realitzar la segona prova, l’home s’hi va negar i va arremetre violentament contra l’etilòmetre evidencial i la porta del vehicle patrulla, mentre continuava

La Policia el va detindre i, una vegada instruïdes les diligències, va passar a disposició judicial.

Directe