Morella reactiva l’agenda cultural a partir del quatre de desembre

Early Music oferirà tres concerts al Teatre Municipal amb reserva d’entrada

Una imatge d'arxiu de l'Early Music Morella

Morella reactivarà la programació cultural a partir del divendres quatre de desembre. D’aquesta manera, Early Music Morella, Morella Sonora i l’obertura de diferents exposicions a les Sales Gòtiques de l’ajuntament són les activitats principals durant el pont de desembre, el qual s’allarga fins al vuit. Cal explicar que es van suspendre totes les activitats públiques programades arran del creixement de la incidència de la COVID-19 a la ciutat, la qual s’ha estabilitzat en les últimes setmanes.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “és molt important recuperar l’activitat cultural i reobrir els espais públics amb les diferents mesures d’aforament per a garantir la salut de les persones”. Així, l’edil ha explicat que “en el cas dels concerts de l’Early Music Morella, cal reservar l’entrada amb antelació a través de la web culturalcomes.net i reomplir el formulari disponible”. Rocío també ha comentat que “les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella es tornaran a obrir al públic i albergaran tres exposicions diferents, les quals es podran visitar fins després de Nadal”.

Els dies 5, 7 i 8 de desembre tindrà lloc Early Music Morella mig any amb tres concerts al Teatre Municipal. Així, el primer serà Santa Maria a càrrec de Carles Magraner i Capella de Ministrers el dissabte a les 19.30 hores. El segon serà Cantigues marianes el dilluns a les 19.30 hores. Finalment, el diumenge a les 12.00 hores, Al voltant del bureo. Per a assistir a aquestos concerts cal reservar entrada a través de la pàgina web de cultural comes i omplir el formulari, ja que l’aforament del Teatre Municipal és limitat.

El divendres 4 de desembre a les 20.00 hores hi haurà un nou concert del X Morella Sonora al Teatre Municipal. En aquesta ocasió serà Duerme a càrrec d’Ana Gloria Castellano, Enrique Lleida, Fernando Lleida i Santi Lleida.

Tres exposicions

Finalment, les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella s’obriran al públic i albergaran tres exposicions. Aquestes es podran visitar a partir del dissabte cinc de desembre. Així, aquestes acolliran l’exposició del IV Concurs de Fotografia de muntanya de Morella. Memorial Ana Puig Ortí de la Societat Esportiva ESPEMO, l’exposició Dones del món de la Creu Roja i Dones rellevants als Ports i l’Alt Maestrat amb la col·laboració dels grups de dones d’ambdues comarques.

Directe