Morella participa en l’assemblea de Castillos y Palacios de España

La ciutat s’ha adherit a aquesta associació per a sumar esforços i posar en valor el seu Castell

La Asociación y club del producto turístico castillos y palacios de España ha celebrat avui una assemblea online en la qual ha participat la ciutat de Morella. Així, la ciutat pertany a aquesta associació, la qual pretén posar en valor el patrimoni cultural i arquitectònic de les poblacions adherides i potenciar, en el cas de Morella, el seu castell.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha participat com a ponent per a contar l’experiència del Castell de Morella. A més, dins d’aquesta associació s’ha posat en marxa la venda d’entrades online i l’audioguia del Castell de Morella.

L’edil ha destacat que “aquesta associació pretén posar en valor el patrimoni de les diferents poblacions que la componen, amb monuments tan importants com són els castells”. Rhamsés ha explicat que “a través d’aquesta associació també sumem esforços per a la conservació i manteniment d’aquest patrimoni tan important”.

Cal recordar que actualment es realitzen diferents actuacions de rehabilitació al Castell de Morella. Així, avancen les actuacions de consolidació i restauració de les torres de Sant Francesc i la Pardala, així com la muralla amb espitlleres i també es realitzen els treballs arqueològics en la zona inferior, on es situarà el Parador de Turisme de Morella.

Directe