Els Ports viu un 25 de novembre en línia

Els grups de dones comarcals i les agents d’igualtat han preparat diverses activitats

Enguany la comarca dels Ports viurà el 25 de novembre, dia contra la violència de gènere, de manera on-line. Així, des dels grups de dones de molts dels pobles i les agents d’igualtat de la mancomunitat comarcal han preparat el projecte “Teixim i Treballem contra la Violència de Gènere”. Un projecte dirigit a totes les Unitats de Respir, Centres de Dia i Residències de la Comarca on es farà un videofòrum i es projectarà un vídeo de les agents d’igualtat explicant la seua tasca i la importància del 25 N.

A Morella a més del treball comarcal conjunt es realitzarà una il·luminació morada de la façana de l’Ajuntament i lectura del manifest i minut de silenci a les vuit de la vesprada, xerrades de prevenció violència gènere a l’IES els Ports, campanya en xarxes i carteleria Morella lliure de violència de gènere en que participen les persones integrants del Consell d’Igualtat. A més d’un vídeo per xarxes amb manifest contra les violències masclistes per part del Grup de Dones.

Des de l’IES Els Ports també han compartit un vídeo a les xarxes socials.

IES Els Ports contra la violència de gènere

A més, a Vilafranca tot i que no es realitzarà la lectura del manifest ni la manifestació, ja que els actes seran virtuals, es viuen actes la seu de la creu roja. A més hi haurà diverses activitats als centres educatius i aquest cap de setmana hi haurà teatre a la sala Carles Pons amb “Segarem Ortigues amb els Tacons” a càrrec de la companyia de teatre “Teatro del Contrahecho”.

Directe