Els Ports viu un 25 de novembre en línia

Els grups de dones comarcals i les agents d’igualtat han preparat diverses activitats

Video Thumbnail
MANIFEST ERRADICACIÓ VIOLENCIES MASCLISTES 2020
Enguany la comarca dels Ports viurà el 25 de novembre, dia contra la violència de gènere, de manera on-line. Així, des dels grups de dones de molts dels pobles i les agents d’igualtat de la mancomunitat comarcal han preparat el projecte “Teixim i Treballem contra la Violència de Gènere”. Un projecte

Enguany la comarca dels Ports viurà el 25 de novembre, dia contra la violència de gènere, de manera on-line. Així, des dels grups de dones de molts dels pobles i les agents d’igualtat de la mancomunitat comarcal han preparat el projecte “Teixim i Treballem contra la Violència de Gènere”. Un projecte dirigit a totes les Unitats de Respir, Centres de Dia i Residències de la Comarca on es farà un videofòrum i es projectarà un vídeo de les agents d’igualtat explicant la seua tasca i la importància del 25 N.

A Morella a més del treball comarcal conjunt es realitzarà una il·luminació morada de la façana de l’Ajuntament i lectura del manifest i minut de silenci a les vuit de la vesprada, xerrades de prevenció violència gènere a l’IES els Ports, campanya en xarxes i carteleria Morella lliure de violència de gènere en que participen les persones integrants del Consell d’Igualtat. A més d’un vídeo per xarxes amb manifest contra les violències masclistes per part del Grup de Dones.

Des de l’IES Els Ports també han compartit un vídeo a les xarxes socials.

Video Thumbnail
IES Els Ports contra la violència de gènere
Enguany la comarca dels Ports viurà el 25 de novembre, dia contra la violència de gènere, de manera on-line. Així, des dels grups de dones de molts dels pobles i les agents d’igualtat de la mancomunitat comarcal han preparat el projecte “Teixim i Treballem contra la Violència de Gènere”. Un projecte
IES Els Ports contra la violència de gènere

A més, a Vilafranca tot i que no es realitzarà la lectura del manifest ni la manifestació, ja que els actes seran virtuals, es viuen actes la seu de la creu roja. A més hi haurà diverses activitats als centres educatius i aquest cap de setmana hi haurà teatre a la sala Carles Pons amb “Segarem Ortigues amb els Tacons” a càrrec de la companyia de teatre “Teatro del Contrahecho”.

Directe