Morella reobrirà divendres alguns espais municipals

La situació amb la covid-19 s’estabilitza, encara que s’està estudiant algun cas nou

La situació amb la covid-19 a Morella s’ha estabilitzat durant els últims dies i la ciutat presenta quatre casos actius en aquest moment, encara que des del Centre de Salut estan estudiant algun cas nou. D’aquesta manera, el divendres 27 de novembre finalitzen les mesures establertes pel Decret d’Alcaldia i es recuperaran algunes activitats, així com reobriran els espais municipals. Cal recordar que les mesures de la Conselleria de Sanitat estan vigents fins al 9 de desembre i cal seguir-les per a garantir la salut i seguretat de totes i tots.

Pel que fa a les mesures municipals, tornaran les classes del Centre Formatiu i l’Escola de Música continuarà amb les classes online fins al 9 de desembre. Les instal·lacions esportives continuen tancades a causa d’obres de millora al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, mentre que aquelles que es troben a l’aire lliure estan obertes. En la Xarxa de Museus de Morella es reobriran els diferents museus i monuments, segons l’aforament establert per la Generalitat Valenciana. Es reprenen les cessions d’espais municipals per a activitats i reunions i es reobren també els parcs i zones de jocs. També es reprendran els actes públics i activitats culturals en les pròximes setmanes.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “la situació amb la covid-19 s’ha estabilitzat durant les últimes setmanes i el divendres finalitzaran les mesures municipals que limiten la mobilitat a Morella”. L’edil ha explicat que “les dades de la Conselleria de Sanitat mostren que queden quatre casos actius a la ciutat i s’està estudiant algun cas nou en els últims dies, per la qual cosa no s’ha d’abaixar la guàrdia”. Rhamsés ha recordat que “les mesures de la Generalitat Valenciana continuen vigents fins al 9 de desembre” i ha volgut “agrair la col·laboració i comprensió de totes les associacions, entitats, usuàries i usuaris afectats per estes mesures”.

Directe