S’alça el confinament preventiu de Sant Jordi

No han augmentat els positius, que es mantenen en els vuit des de l’inici de la pandèmia

Des d’este dilluns queden eliminades les limitacions d’activitat dins de Sant Jordi, en alçar-se el confinament preventiu decretat el passat 5 de novembre per evitar la propagació del coronavirus. En este sentit, tornen a obrir-se totes les instal·lacions municipals i parcs i es recuperen les activitats esportives, entre altres mesures.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, destaca l’esforç de tots els veïns i veïnes de la localitat durant estos dies. “Agraïm a la població el seu bon comportament i la seua responsabilitat enfront de les mesures que havia proposat l’Ajuntament”, ha assenyalat Sánchez.

En este sentit, gràcies a estes mesures, durant els dies de confinament preventiu no han augmentat el nombre de casos positius, que es mantenen en els vuit casos detectats des de l’inici de la pandèmia.
Així i tot, el consistori no abaixa la guàrdia i mantindrà la neteja intensiva que ja han estat realitzant durant este temps en punts com espais públics o entorns de comerços, entre altres llocs. Per aixó, es demana a la ciutadania que tampoc ella abaixe la guàrdia “i demanem a la població que eixa prudència i responsabilitat que han mostrat els nostres veïns fins aara seguisca sent així”.

Directe