Els Ports baixa a 34 casos actius de coronavirus

Vilafranca és l'única població que augmenta en nombre de casos de 10 a 11

Dues persones passegen per Morella en una imatge d'arxiu

La comarca dels Ports baixa en l’actualització d’aquest divendres de la conselleria de Sanitat a 34 casos positius actius de coronavirus, el passat dimarts en tenia 38. D’aquesta manera Vilafranca és l’única població que augmenta en nombre de casos de 10 a 11, Morella baixa de 15 a 13 una altra vegada, Forcall de 7 a 6, Cinctorres de 3 a 2 i la Todolella es manté amb 2. D’aquesta manera, Olocau del Rei ha deixat de tindre contagiats segons aquestes dades de sanitat.

El País Valencià ha registrat 2.207 nous casos de coronavirus 201 dels quals pertanyen a la província de Castelló. A la nostra província, hi ha 14 nous brots a la província en les darreres 24 hores, donat que Càlig, Canet, Vinaròs, Peníscola o Benicarló sumen contagis socials, laborals o educatius.

Gràfic en temps real actualitzat periòdicament

A més, des de l’última actualització, s’han registrat 2.033 altes i 29 defuncions. D’aquesta manera, en aquests moments hi ha 15.891 casos actius, la qual cosa suposa un 15,86% del total de positius.

Directe