Ximo Puig podria ampliar el tancament de la Comunitat fins al 9 de desembre

Així ho ha avançat a Castelló, tot i que encara cal avaluar la mesura

El president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig té l’intenció d’allargar el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana i també mantindre les mesures actuals per al control dels contagis de coronavirus fins al pròxim 9 de desembre, és a dir, incloent-hi el pont de la Constitució i la Puríssima.

Així ho ha anunciat a Castelló el president, on ha mantingut una reunió amb l’empresa BP i on ha dit que des de la Generalitat reflexionaran sobre aquesta qüestió en les pròximes hores. “És lògic que, tal com estan evolucionant les circumstàncies, la normalitat aconsella que es continue en aquesta situació de perimetració”, ha declarat el president.

“Reflexionarem si podem allargar-la fins al 9 de desembre per a fer una avaluació important del que han sigut les mesures i, per tant, l’estat de la pandèmia en aqueix moment, i la idea seria intentar anar fins al 9 de desembre amb les mesures actuals implantades”, ha dit Puig.

La mesura del tancament perimetral va ser adoptada el passat 29 d’octubre i s’ha prorrogat ja en dues ocasions.

Directe