L’accident d’un camió talla també l’alternativa a l’N-232

A primeres hores de la tarde el camió ha sigut retirat i s'ha restablert la circulació

L’accident d’un camió talla també l’alternativa a l’N-232

L’accident d’un camió a la carretera CV-15 al seu pas pel Coll d’Ares ha impedit la circulació a primera hora del matí per la que actualment és la via alternativa a l’N-232, que es troba tallada al tràfic per les obres del tram Torreta-Pont de la Bota.

La via alternativa ha sigut per Benassal, tant per a anar cap a Vinaròs com per a desplaçar-se a Castelló, el que ha provocat inconvenients als conductors del territori.

Després de l’accident, que ha tingut lloc al voltant de les set del matí, s’han provocat cues de vehicles fins a les 10h, quan s’ha obert amb pas alternatiu en el Coll d’Ares (CV-15) però es tornava a tallar quan es duran a terme els treballs de retirada del camió accidentat.

Els bombers han treballat en la neteja de la via, que quedava reoberta definitivament a primeres hores de la vesprada, segons informa l’Ajuntament d’Ares del Maestrat.

Des de l’Ajuntament de Morella s’apuntava que “en cas d’emergència, durant el tall de la N-232 al Port de Querol, hi ha habilitat un pas però sols per casos oficials justificats”, conclouen les fonts municipals.

Directe