La Policia Local posa 34 denuncies per saltar-se el toc de queda i 29 per no portar mascareta

Un 40% dels serveis realitzat estan relacionats amb la covid-19

Un control de la Policia local de Vinaròs

Des de la Policia Local de Vinaròs s’ha realitzat un resum estadístic dels serveis i sancions duts a terme durant les 3 setmanes que portem des de l’establiment, dissabte passat 24 d’octubre, de la limitació a la circulació de persones de les 00.00 a les 06.00 hores, així com d’altres restriccions importants com és la limitació a un màxim de 6 persones en les reunions socio-familiars.

Del total de serveis que duu a terme la Policia Local, “prop d’un 40% dels mateixos estan relacionats amb el control, seguiment i/o sanció de les restriccions implantades per les autoritats sanitàries amb l’objectiu de controlar el creixement de la pandèmia Covid_19. Respecte a les actes/denuncia interposades pel col·lectiu policial durant aquests últims 21 dies, són un total de 126 les propostes de sanció alçades per diversos motius”, expliquen.

▸ 34 denúncies per incompliment de la limitació de circulació de persones més enllà de les 00.00 i fins a les 06.00 hores.

▸ 29 propostes de sanció interposades per no usar o no portar correctament col·locada la màscara.

▸ 28 actes alçades per l’incompliment de la restricció relativa al tancament perimetral de la Comunitat Valenciana, denúncies interposades en els habituals controls que tant la Policia Local com la Guàrdia Civil realitza especialment en caps de setmana, en els diferents vials d’accés a la nostra comunitat, com són la N-340, N-232 i N-238, així com en carreteres secundàries com és el cas del Camí Vell d’Alcanar.

Reunions de més
de sis persones

Com a servei significatiu, cal destacar el dut a terme dissabte passat 7 de novembre, quan es va realitzar una intervenció en la qual es van alçar 24 actes de sanció per incompliment de la limitació d’un màxim de 6 persones en reunions socials.

Per acabar, respecte a les intervencions dutes a terme en l’hostaleria i restauració durant aquestes tres últimes setmanes, 2 han sigut els establiments públics denunciats per incompliment de les normes sanitàries. En aquests casos els incompliments estaven referits als excessos d’aforament, ús inadequat de màscara en treballadors i excés d’ocupació de la terrassa.

Des de la Policia Local de Vinaròs es vol agrair “el gran esforç que realitza la immensa majoria de la ciutadania, respectant totes i cadascuna de les normes que les autoritats sanitàries han anat implementant durant les últimes setmanes, esforç que segur ens portarà a superar entre tots l’actual situació”, conclouen

Directe