Ix a licitació l’avaluació estructural dels centres educatius pendents de remodelar

Són l’IES Joan Coromines, IES Ramón Cid i del CEIP Francesc Catalan

La Plataforma de Contractació del Sector Públic ha publicat la licitació del servei d’avaluació estructural del CEIP Francesc Catalan, l’IES Ramón Cid i l’IES Joan Coromines de Benicarló, un pas previ requerit per la Conselleria d’Educació per a redactar els projectes i licitar les obres als tres centres.

Pel que fa a l’IES Ramón Cid, l’avaluació es realitzarà en els dos edificis que conformen el complex educatiu: un edifici principal amb una superfície total construïda de 2.975 metres quadrats i un edifici annex de 1.080 metres quadrats de superfície total construïda. En el cas del CEIP Francesc Catalán, s’avaluaran els tres mòduls de l’edifici principal que ocupen una superfície construïda de 1.094 metres quadrats. I en el cas de l’IES Joan Coromines, l’avaluació es realitzarà sobre el conjunt d’edificis que conformen el centre, amb un total de 5.027 metres quadrats construïts.

En els tres casos, es realitzarà l’avaluació estructural dels edificis per a determinar-ne la capacitat, la resistència i les patologies existents.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, responsable de l’Àrea d’Educació, confia en què «abans d’acabar el 2020 tinguem l’avaluació estructural i es puguen determinar, d’acord a les necessitats educatives de cada centre, les actuacions que es portaran a terme». «D’aquesta manera —ha dit l’alcaldessa—, podrem licitar les obres i executar els treballs en els tres centres durant aquesta legislatura».

El pressupost base de la licitació és de 71.806,24 euros (IVA inclòs) i les ofertes es podran presentar fins al 30 de novembre (inclòs).

Directe