Vallibona informa de com accedir al poble durant el tall de l’N-232

Els desviaments des de les diferents rutes alternatives estan degudament senyalitzats

L’Ajuntament de Vallibona informa, que “entre els dies 16 de novembre i el 3 de desembre la carretera N-232 estarà tallada al transit. Aquest tall es produeix a causa dels treballs de voladura del fals túnel, inici del viaducte del pont de la Bota i treballs a la zona de La Torreta”.

Es per això que, per poder accedir a Vallibona, recomanen els següents itineraris alternatius:

▸ Per anar a Morella des de Vallibona i accedir a Vallibona des de l’interior (N-232) i resta de pobles de la Comarca dels Ports ▸ desviament per carretera d’Ares (CV-12) fins a l’encreuament del camí asfaltat dels Llivis/Lloma i desprès recorregut habitual.

▸ Municipis del centre i sud de Castelló i València ▸ Accés per la CV-15 pel Coll d’Ares i desprès CV-12 direcció Morella fins a l’encreuament del camí dels Llivis/Lloma, continuant desprès per l’accés habitual.

▸ Municipis costaners del nord de Castelló i sud de Tarragona ▸ accés a través del camí rural asfaltat de Rossell a Vallibona.

L’Ajuntament recorda que “tant el camí rural asfaltat de Vallibona a Rossell com el camí rural de La Lloma/Llivis són camins rurals no carreteres, per tant preguem precaució” així com que “els desviaments es trobaran degudament senyalitzats”.

Directe