La ruta alternativa al tall de l’N-232

Durant tres setmanes es treballarà en diferents desviaments al llarg de tota l’obra

Les obres de la carretera nacional N-232 avancen i a partir del dilluns 16 de novembre a les 8.00 hores es tallarà el trànsit per aquesta a causa d’actuacions en diferents punts del projecte. Aquest tall s’allargarà durant aproximadament tres setmanes fins al tres de desembre i afectarà a tot el recorregut, des de la Torreta fins al Pont de la Bota.

Aquest tall de la circulació és necessari a causa de les voladures pròximes a la carretera i els moviments de terra en la zona del Pont de la Bota per a iniciar l’actuació de construcció del fals túnel i del viaducte. Així, també s’acometrà la construcció de diferents desviaments en les corbes del Port de Querol i a La Torreta. D’aquesta manera, s’evitaran més talls del trànsit fins a la finalització de les obres de la carretera.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquest tall és necessari per a realitzar diferents treballs, els quals impossibiliten la circulació per aquesta carretera”. L’edil ha explicat que “amb aquest tall s’aprofita per a dur a terme les actuacions en distintes zones de l’obra com els desviaments en les corbes del port i en la zona de La Torreta, així no seran necessaris nous talls fins al final de les obres”. Finalment, Rhamsés ha volgut “agrair a l’empresa constructora i al Ministeri la coordinació i col·laboració en aquestes obres, on les afeccions al trànsit han sigut mínimes fins ara”.

Durant l’aturada de la circulació per aquesta carretera, es recomana utilitzar la CV-12. Hi haurà una senyalització especial en l’enllaç de l’N-232 amb la CV-12 a Morella, així com en l’encreuament de la nacional i l’entrada a Catí.

Nou horari de
l’autobús

A més, la línia d’autobús que comunica Morella amb Castelló canvia el seu horari amb motiu del tall per les obres a la carretera. Així, l’eixida de Castelló serà a les 09.20 hores al matí i a les 14.45 hores a la vesprada, mentre que l’eixida des de Morella serà a les 07.45 hores al matí i a les 13.15 hores a la vesprada. Aquestos horaris són de dilluns a divendres.

Directe