Diputació convida els xiquets de la província a participar en el concurs de postals nadalenques

Els treballs podran presentar-se fins al 10 de desembre per via postal

Patricia Puerta és la vicepresidenta de la Diputació

La Diputació de Castelló ha convidat per desé any consecutiu a tots els col·legis de la província a que participen en el concurs infantil de postals nadalenques que tradicionalment prepara l’àrea de Benestar Social. Aquesta edició, com en l’any anterior, continua convidant l’alumnat a pregonar i felicitar el Nadal amb missatges de solidaritat i esperança.

La vicepresidenta i diputada responsable d’aquesta iniciativa, Patricia Puerta, ha assegurat que aquest certamen “enguany cobra més sentit que mai perquè volem que l’arribada de les festes nadalenques motive en totes elles i ells sentiments profunds d’alegria i il·lusió que els i les facen oblidar per uns moments la trista situació que vivim”.

El concurs s’ha convocat per a tot l’alumnat de primària de la província i per a l’estudiantat en tots els seus cicles dels centres d’Educació Espacial. En tots dos casos, el premi serà una tauleta electrònica. La presentació dels treballs podrà realitzar-se fins a les 14 hores del dia 10 de desembre per enviament postal amb direcció a la plaça de les Aules 7, de la capital.

Tal i com marques les bases, el jurat tindrà en compte l’originalitat de la idea presentada, la tècnica emprada, la qualitat del treball i l’adaptació a la temàtica solidària que exigeix la convocatòria.

El veredicte,
el 21 de desembre

Patricia Puerta ha avançat que la decisió del jurat es farà pública el dia 21 de desembre en un acte restringit que tindrà lloc a les 11 hores en el Palau Provincial. Una vegada resolt el concurs, totes les postals presentades seran exposades en el vestíbul de la Diputació.

Directe