L’Ajuntament de Peníscola col·labora en la creació d’una Biblioteca de Pati en el col·legi

La regidoria aporta finançament per a l'adquisició de llibres

La regidoria de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Peníscola col·labora amb el CEIP Jaime Sanz de la localitat en la creació d’una Biblioteca de Pati.de aquesta manera, des de l’Ajuntament s’aportaran 2000 euros al centre amb l’objectiu que adquirisca llibres perquè els escolars els puguen gaudir en les seues estones d’esplai.”

Contribuir a la posada en marxa d’aquest servei era un dels meus compromisos amb el centre en assumir la regidoria i abans d’acabar enguany ho farem realitat” ha explicat el regidor de l’àrea, Ramón Simó, que ha traslladat a la direcció del centre la seua proposta d’adquirir llibres en anglés, castellà i valencià “recomanant l’adquisició de títols de proximitat, donant així també suport a les editorials del nostre territori i als autors de les nostres comarques”.

Directe