Arriba la nova capsa del Regala Morella

Enguany els regals tindran més avantatges per als comerços i els consumidors

Representants d’Asetmico i de l’Ajuntament de Morella han presentat el nou format de les caixes de Regala Morella, un popular producte per a incentivar el comerç local i poder tenir detallets amb els nostres sers volguts de cara a l’època nadalenca.

Aquests regala Morella que s’acaben de presentar estaran vigents fins al mes de març de l’any 2022. En la caixa, que vindrà en els formats habituals de 25, 50 i 100 euros de valor, es podrà trobar un gran nombre de possibilitats relacionades amb establiments del poble. Enguany, com a novetat, no es cobrarà recàrrec a les empreses participants.

Una altra novetat amb què comptarà el Regala Morella serà la d’un cupó amb valor d’entre 5 i 10 euros en aquelles caixes amb valors de 50 i 100 euros per a gastar en els comerços participants de la iniciativa. En els temps de pandèmia que vivim s’ha fet un esforç per a incentivar encara més la participació i el comerç local.

Des d’Asetmico s’assenyala que el regala morella sol marcar l’inici de la temporada d’hivern per als establiments i que l’èxit de la iniciativa es deixa veure en què cada cop hi ha més comerços participants.

El regala Morella es pot adquirir a l’oficina de turisme local i altres establiments. Els cupons tenen validesa fins al mes de març de 2022.

Directe