Les llums de Nadal il·luminaran la Residència de Morella

L'empresa Electra Energia està preparant el Nadal per a que Morella torne a brillar al desembre

Les llums de Nadal il·luminaran la Residència de Morella
Les llums de Nadal ja s'estan instal·lant al carrer de la Marededéu

L’Ajuntament de Morella ja està instal·lant la il·luminació nadalenca de Electra Energia pels principals carrers de la ciutat. El disseny d’enguany porta com a novetat la il·luminació de la Residència de la Tercera Edat Sant Joan Baptista, com a gest amb els residents i personal d’aquesta, que enguany han viscut moments molt durs a causa de la pandèmia de la Covid-19. Aquest nou espai decorat quedarà integrat en la zona comercial habitualment il·luminada, a través de la il·luminació del Carrer Mare de Déu de Vallivana.

Electra Energia va adquirir la il·luminació de Ferrero Rocher l’any 2016 i que des de llavors s’encarrega de fer que els carrers de Morella brillen en aquestes dates tan especials. Enguany no s’han incorporat nous elements, sinó que s’utilitzarà el material del qual es disposava, que compta amb més de 200.000 bombetes de baix consum.

D’aquesta manera, en les pròximes setmanes es tornarà a encendre la il·luminació. Enguany no hi haurà festa d’inauguració, però els carrers de la localitat tornaran a lluir d’una forma especial, atorgant més encant al centre històric de Morella, tant per als veïns com per als visitants.

Electra del Maestrazgo,
il·luminant des de 1922

Parlar de Electra és parlar d’història. Electra Energia forma part d’un grup empresarial centenari. Electra del Maestrazgo, l’empresa “mare”, naix com a distribuïdora en 1922 i absorbeix pocs anys després a altres dues societats constituïdes molts anys abans: Elèctrica Morellana i Electra del Guadalop, fundades en 1903 i 1907.

Amb el transcurs del temps les instal·lacions han anat evolucionant i millorant i el servei s’ha anat professionalitzant, oferint un tracte de proximitat. Al costat de Electra Energia, les altres empreses que formen part del grup Empresarial de Electra del Maestrazgo són Hidroelèctrica del Guadalop, empresa productora, i Maestrazgo Distribució Elèctrica, empresa distribuïdora.

Directe