La Generalitat millorarà l’accessibilitat a la Costa Nord de Vinaròs

Hi ha prevista una partida als pressuposts de l'any vinent

La Generalitat millorarà l’accessibilitat a la Costa Nord de Vinaròs

La Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Ports, Aeroports i Costes de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, ha previst per als pressupostos de l’any vinent un partida de 213.590€ per a millorar l’accessibilitat en diferents punts de la Costa Nord. En concret, es tracta de dues actuacions a les cales Llanetes i Timbes.

Les feines consistiran en adequar l’entorn de les cales per unificar-les amb la imatge del passeig perquè s’integren amb el paisatge urbà i natural, a més de millorar els accessos per a vianants i usuaris. Així mateix també s’instal·laran nous senyals, s’urbanitzaran les zones d’estacionament i s’adequarà la vegetació existent amb la plantació d’arbrat autòcton i mediterrani.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha explicat que “el litoral de Vinaròs és un dels principals atractius turístics i naturals del municipi, per tant oferir una fàcil accessibilitat i unes infraestructures òptimes és fonamental per a seguir atraient els visitants”. En aquest sentit, assenyalava que el turisme cada vegada aposta més per destinacions lliures d’aglomeracions i les cales de Vinaròs són una bona opció per gaudir de costa de forma segura.

Per la seua banda, el regidor d’Urbanisme, José Chaler, ha destacat que “l’objectiu de la Generalitat Valenciana en els propers anys és la millora de la costa de Vinaròs amb actuacions en diversos punts del litoral, com ara les cales, de la Foradada, Caraviners o Aiguadoliva, entre altres, per oferir una fàcil accessibilitat i millors infraestructures”. Segons ha insistit es tracta d’un pla a llarg recorregut que comptarà amb fons europeus i que poc a poc s’anirà executant a la nostra costa.

Directe