S’amplia el tancament de la Comunitat Valenciana per set dies més

Serà fins al 20 de novembre, pel que suposarà la tercera setmana amb la mesura

“A hores d’ara tot sembla indicar que decidirem mantindre una setmana més la perimetració de la Comunitat Valenciana”, ha declarat avui a Castelló el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, alhora que apuntava a que, des del Consell, “avaluem les mesures en marxa i l’evolució de la pandèmia a través de la monitorització permanentment de Salut Pública”.

Ximo Puig és el president de la Generalitat Valenciana

Puig, per contra, ha afegit que pel moment no estan damunt la taula noves mesures restrictives, encara és prompte per a valorar l’eficàcia de les quals s’han pres fa una quasi una setmana. La durada del tancament, ara per a ara, serà fins al 20 de novembre, suposant la tercera setmana amb la mesura.

En qualsevol cas, i malgrat les notícies esperançadores com els avanços en la consecució de la vacuna, “no és moment de baixar la guàrdia, tot el contrari. Hem de ser més persistents que mai”.

“No superarem aquest moment si no és a través de la corresponsabilitat. Encara veiem sovint situacions totalment irresponsables, encara que la immensa majoria de la societat ho ha fet molt bé. L’actitud irresponsable d’uns quants posa en perill a tots”, ha dit el president.

Directe