Benicarló reunirà el sector comercial per a determinar la campanya de Nadal

L’objectiu és posar en marxa una campanya que reactive el consum a Benicarló

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benicarló ha convocat per aquest dimecres el Consell de Desenvolupament Local per tal d’estudiar les propostes per a la campanya comercial del proper Nadal.

Una campanya que, tal i com ha reconegut el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, “serà molt diferent de com l’hem viscut els últims anys i per això volem consensuar mesures amb el sector que contribuïsquen a reforçar el paper del comerç local i que incentiven i fomenten el comerç de proximitat en uns moments especialment complicats”.

El regidor ha confirmat que “en les últimes setmanes hem mantingut reunions amb les diferents associacions per tal d’avaluar la situació i recollir propostes que puguen beneficiar el sector”. “Ara —ha constatat—, amb la reunió del Consell de Desenvolupament Local, volem traure conclusions i coordinar-nos per a llançar una campanya de Nadal potent que reactive el consum a Benicarló”.

El regidor de Promoció Econòmica ha assenyalat que «la proposta de l’Ajuntament seria rellançar la campanya de descomptes que es va posar en marxa el passat mes d’octubre, que, juntament amb altres iniciatives d’altres regidories implicades, podrien suposar una repercussió de 400.000 euros en els establiments que formen part de la campanya».

Així i tot, Román Sánchez ha subratllat que «el primer és posar-nos tots d’acord per aconseguir un major impuls».

El Consell de Desenvolupament Local està format per representants de les associacions d’àmbit econòmic del municipi, membres dels grups polítics amb representació municipal i les direccions generals de Comerç i Turisme.

Directe