La nova cançò de Dj Alenn supera el milió de visites a Spotify

Tokay és un tema fet amb Rubén del Moral

La nova cançò de Dj Alenn supera el milió de visites a Spotify

Tokay, és la nova cançó del morellà, Àngel Palau, conegut artísticament com a DJ Alenn, amb la col·laboració del també DJ valencià, Rubén del Moral. El tema ha estat publicat pel segell francés, Confession, que ha treballat amb artistes com Lady Gaga. Així, dj Alenn i Rubén del Moral, s’han convertit en els tercers espanyols en publicar amb aquest segell.

La cançó es va publicar la setmana passada, i ja supera el milió de visites a la plataforma digital de Spotify, a més, ha rebut el suport de grans artistes com Dimitri Vegas o Don Diablo.

Tokay, sorgeix amb la col·laboració del DJ valencià, Rubén del Moral, amb el qual van acabar donant-li un so propi, que ha fet que el segell Confession volgués publicar-la.

Àngel Palau és Dj Alenn

DJ Alenn, ja porta un seguit de cançons publicades. Tot i això, el morellà sempre varia de discogràfica per expandir el públic al qual arriben les seues cançons.

Com a tots la pandèmia també ha afectat al seu treball, tot i això, està sent un any bo per al morellà, que li ha servit per a produir nous sons i comptar amb noves col·laboracions.

https://vimeo.com/477632503
Escolta “Tokay”

La nova cançó de DJ Alenn amb Rubén del Moral, Tokay, que comptat amb una bona rebuda i ja està disponible a totes les plataformes digitals.

Directe