L’alcalde de Sant Jordi decreta el confinament preventiu

Davant l'augment de contagis per covid-19 a la comarca

Ivan Sánchez és l'alcalde de Sant Jordi

L’alcalde de Sant Jordi, Ivan Sánchez, acaba de signar un decret pel qual estableix un confinament preventiu en el municipi davant l’important repunt de contagis per covid en alguns municipis de la comarca. Iván Sánchez ha pres aquesta decisió que durarà 15 dies i limitarà l’activitat i la mobilitat al poble.

“És preferible previndre per responsabilitat abans que haver de prendre mesures de xoc, com està passant en altres municipis de la comarca, alguns de l’entorn de Sant Jordi. Per això és important que els veïns siguen conseqüents, vagen amb compte i limiten les seues activitats socials per a evitar contagis”, ha explicat Iván Sánchez.

El decret que ha signat l’alcalde aquest matí suposa el tancament de totes les instal·lacions municipals i dels parcs, la suspensió de totes les activitats esportives i deixar sota mínims els serveis que es presten a l’Ajuntament. Cal tindre en compte que, encara que només hi ha dos nous casos al poble, les mesures de confinament afecten també treballadors municipals.

Iván Sánchez ha demanat responsabilitat a tots els veïns “per a superar junts aquesta situació tan complicada”. Considera que “és preferible prendre aquesta mesura de manera preventiva i no de xoc, com està passant en altres pobles, en vista de l’augment de casos en tota la comarca, que està afectant bastant municipis de l’entorn de Sant Jordi”.

L’Ajuntament de Sant Jordi mantindrà operatius tots els serveis essencials i oferirà informació de manera fluida perquè els veïns del municipi sàpien en tot moment quines novetats puguen sorgir.

Directe