Els Bombers desinfecten Vinaròs i ho faran també a Morella

Per a reforçar les accions enfront de la pandèmia de la Covid-19

El Consorci Provincial de Bombers actuant a la capital del Baix Maestrat

El Consorci Provincial de Bombers ha treballat avui en tasques de desinfecció de carrers i centres públics de les localitats de Nules i Vinaròs, que al costat de Morella i Onda són els quatre municipis sobre els quals s’han aplicat més mesurades de control per part de la Generalitat davant l’augment de casos de persones que han donat positiu per covid-19.

El diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez, ha destacat que les dues actuacions d’aquest matí s’han realitzat després de rebre la petició dels ajuntaments de Nules i Vinaròs, estant pendents ara de planificar treballs de desinfecció similars a Onda i Morella, a l’espera també de veure l’evolució meteorològica d’aquesta setmana.

Per a fer aquests treballs s’han desplaçat fins a Nules bombers del parc professional de la Plana Baixa, mentre que a Vinaròs la labor ha sigut coordinada pels professionals del parc de Benicarló. En tots aquests casos s’han seguit els protocols habituals, marcats per la desinfecció amb una dissolució d’hipoclorit sòdic, que s’ha aplicat sobre carrers, bancs, parcs, residències i accessos a centres públics.

Des del Consorci Provincial de Bombers, amb el diputat Abel Ibáñez al capdavant, es mantindrà en els pròxims dies una reunió amb els responsables d’Emergències de la Generalitat per a analitzar la situació i si és necessari reforçar aquests treballs en altres punts de la província.

Directe