El cementiri de Vilafranca, preparat per a Tots Sants

Mesures i recomanacions per evitar aglomeracions

Com cada any, el mes de novembre començarà amb la celebració de la festivitat de Tots Sants i que en esta oportunitat cau en diumenge. L’1 de novembre és tradició rendir visita als cementiris per recordar als èssers volguts que ens han deixat. A Vilafranca, el consistori ha fet el manteniment habitual de cara a aquesta celebració, incrementat enguany amb totes les recomanacions sanitàries per la pandèmia de la Covid-19 amb la finalitat d’evitar aglomeracions en la festa de Tots Sants.

Durant la darrera setmana ja s’ha vist moviment pel cementiri de Vilafranca amb gent netejant tombes i làpides o posant flors als difunts. Des de l’Ajuntament es recorda que les visites al cementiri son constants a l’igual que la feina de la Brigada Municipal per mantenir-lo en condicions.

Per a diumenge, dia de Tots Sants s’indicarà la manera d’accedir al cementiri de Vilafranca per tal d’aconseguir al màxim el distanciament social en una celebració diferent enguany i marcada clarament també per la Covid-19.

Candi Andrés és el regidor Obres i Serveis de l’Ajuntament de Vilafranca

A més, la Parròquia Santa Maria Magdalena també te previst realitzar la tradicional missa al cementiri del Dia de Tots Sants i que des de fa un temps es realitza cap al migdia quan anteriorment era habitual fer-la a les 4 de la vesprada. De fet, la celebració està anunciada per al 1 de novembre a les 12 hores.

Directe